Korpa je prazna

Total 0,00 €
Svakog dana od 08:00 do 21:00 h, osim nedjeljom. Tel: +382 69 206 050

O nama

 

Preduzece D.O.O.”Mazor” Niksic osnovano je 30.12.1995.god. sa sjedistem u Niksicu,najprije u ul.Serdara Scepana bb a sada u ul. Nika Miljanica br.6.

U pocetku je to bila prodaja u maloprodajnom objektu male povrsine a kasnije kako se obim posla povecavao tako su se povecavale i potrebe za vecim poslovnim prostorima i asortimanom robe, tako da danas u svojoj ponudi imamo preko 1500 artikala, poslovni prostor od 250m2 kao i skladisni prostor od oko 300m2.

MAZOR D.O.O trenutno se bavi maloprodajom i veleprodajom. 

Nudimo sirok asortiman proizvoda (bijelu tehniku, ugradnu tehniku, male kucne aparate, televizore, klima uredjaje, sporete na cvrsto gorivo i elektricni program, peci na pelet, kamine itd..

Uvoznici smo i distributeri renomiranih brendova kao sto su: "ALFA PLAM" Vranje, ERG(VOX ELECTRONICS), "DINAMO HIT" Makedonija, "GUCA" Srbija.

Pored ovih u nasem maloprodajnom objektu mozete kupiti proizvode drugih poznatih proizvodjaca kao sto su: Gorenje, Beko, BOSCH, LG, Samsung, Tesla, Philips, Ariston, INDESIT, Whirpool, Metalac Market i dr. 

Imamo sklopljene ugovore sa mogucnoscu trgovine na rate sa Fondom PIO, Sindikalnim organizacijama kao sto su (Vojska CG, MUP, Pivara, Elektroprivreda, Poreska Uprava, Skole iz Niksica, Dom zdravlja NK, Opsta Bolnica NK, Niksicki Mlin i mnogi drugi). 

 

 

 

 

 

              

 

Top brendovi