Korpa je prazna

Total 0,00 €
Svakog dana od 08:00 do 21:00 h, osim nedjeljom. Tel: +382 69 206 050
Za više informacija pozovite
+382 69 206 050
Brend: 
Kategorija: 

PEKAC LUX 38 METALAC

54,90 €

Unutrašnje dimenzije (cm): 38 x 28
Spoljašnje dimenzije (cm): 42 x 32
Zapremina (l): 9,5
Visina (mm): 188
Materijal: Emajl
Sa poklopcem
Boja: Crna
Održavanje: Ručno i mašinsko pranje
Težina: 4,6 kg

Emajlirana čelična posuda i poklopac sa metalnim ručicama uklopljenim u geometriju posude. Specijalno namenjen za pečenje svih vrsta mesa u komadu u rerni.
Dno je izrađeno od nekoliko eliptičnih žljebova i ispupčenja. Žljebovi imaju funkciju sakupljanja svih sokova, masnoća i kondenzata. Potparavanjem u potpuno zatvorenom sistemu pečenja dolazi do ubrzane kondenzacije. Tako pripremljena hrana u sopstvenom dunstu ima izuzetno visok nivo očuvanih svih važnih sastojaka, i posebno je prijatnog ukusa i boje. Ispupčeni prstenovi ne dozvoljavaju da hrana zagori i zato posudu ne treba otvarati sve dok se proces pečenja ne završi.
Gornji deo posude možete koristiti za aranžiranje jela uz razne vrste salata. Istovremeno, gornja posuda je pogodna za samostalno korišćenje u pripremi svih vrsta pita, pečenja testa i torti po izboru.
Korišćenjem pekača izbegli ste isparavanje, a time i kondenzovanje masnoća u rerni, što je značajna ušteda u vremenu za čišćenje.

Metalac Posuđe ima status jednog od najboljih proizvođača posuđa u Evropi sa dugom tradicijom kvaliteta i pouzdanosti. Zahvaljujući visokom kvalitetu proizvoda i pouzdanosti u poslovanju, najveći deo proizvodnje emajliranog posuđa odlazi kupcima širom sveta. Proizvodi emajlirano, teflonizirano i inox posuđe.

-Cijena je za gotovinsko placanje

 

Top brendovi